2013. október 6., vasárnap

Olvass bele: Laurell K. Hamilton - Isteni vétkek

„Egy érzelmileg intenzív és izgalmakban bővelkedő történet annyi meglepetéssel, csavarral és fordulattal, hogy ne lehessen abbahagyni az olvasását.”
Romance Reviews Today
Október 10-én  jelenik meg Laurell K. Hamilton Isteni vétkek című regénye,a Merry Gentry-sorozat 8. része.
Az Anita-Blake sorozattal vált ismertté az írónő, és az egész világot meghódította és lassan hasonló népszerűséget ér el  a tündér hercegnőből magánnyomozóvá vált Merry Gentry kalandjaival is.

Rövid tartalom: 
Mintha nem lenne elég az ikreivel terhes Meredith NicEssus faerie hercegnőnek visszarázódnia a Los Angeles-i mindennapok valóságába – odahagyva trónt és koronát –, a rendőrség egy sorozatgyilkossági ügyben kéri segítségét: a városban élő féltündéket valaki brutális módon lemészárolja, a holttesteket pedig tündérmesekönyv-illusztrációk mintájára rendezgeti el. Ráadásul feltűnik az Angyalok városának tündérkeresztanyja is, csáberejének mindenhatóságába vetett megingathatatlan hitével.

Merrynek nemcsak az emberek világában kell helyt állnia, a mágia visszatérő hatalmával újraéledő sidhe udvartartások intrikái is megnehezítik életét, ugyanakkor testőrei és szeretői – belső konfliktusoktól, vetélkedésektől sem mentes – hadával is meg kell birkóznia. Azt hitte, sikerült hátrahagynia a vért és a politikát; idilli életről álmodott a napsütötte Los Angelesben, szerettei körében. De itt az ideje az ébredésnek, rájönni, hogy a gonosz nem ismer határokat, és senki nem él örökké – még a mágiával élők sem. 

Olvass bele: 
A kötet kedvezményesen, 35 %-kal olcsóbban előrendelhető az Agaveboltban.

Megjelenés: 2013.10.10.
Terjedelem: 336 oldal
Kötés: puhakötés ragasztva
Fordító: Hodász Eszter
Műfaj: fantasy
Borítóár: 3280 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése