2013. április 18., csütörtök

Friss hírek- Agave kiadó

Friss megjelenés


Április 25-én jelenik meg Az utolsó szimulákrum, a huszonötödik Philip K. Dick-kötet az Agave kiadónál. Egy ízig-vérig klasszikus sci-fi regény,amit jövő szerda éjfélig 35% kedvezménnyel lehet előrendelni ezen a linken: http://www.agavebolt.com/777-az-utolso-szimulakrum.html, ráadásul limitált mennyiségben lehet vásárolni egy második könyvet is a szerzőtől féláron:  http://www.agavebolt.com/778-az-utolso-szimulakrum.html

A könyv fülszövege:
A háború dúlta Földön a sors és a körülmények egy különös csoportot hoznak össze: egy fasisztát, aki államcsínyt tervez, egy zongoristát, aki az elméjével játszik a hangszeren, egy First Ladyt, aki mindent a kezében akar tartani, és az utolsó praktizáló pszichiátert. És miközben a társadalom tetején állók a hatalomért marakodnak, az elnyomott alsó osztály kezd magához térni a kábaságból, egyre többet kérdez, egyre inkább tudatára ébred helyzetének és erejének.

Philip K. Dick ebben a regényben is rá jellemző módon időutazásból, pszichoterápiából, telekinézisből, androidokból és neandervölgyi mutánsokból gyúr egy olyan történetet, amelyben összeesküvés összeesküvést ér, és szokás szerint semmi nem az, aminek látszik.
Beleolvasóhttp://issuu.com/mangaolvas/docs/philip_k_dick_az_utolso_szimulakrum_reszlet?mode=window&viewMode=singlePage

Új könyvek Christopher Moore-tól


Vasárnap este a Facebook-oldalán jelentette be Christopher Moore, hogy 2014 áprilisában jelenik meg az új regénye, és már dolgozik egy következőn is. A jövő évben várható könyve a 2009-es Fool folytatása lesz, és a The Serpent Of Venice címet kapta, az ezután várható - egyelőre se címmel, se megjelenési dátummal nem rendelkező - kötete pedig a Mocskos meló történetét göngyölíti tovább.

A hazai rajongók is örülhetnek, ugyanis ősszel érkezik majd a Sacré Bleu, egy újabb lehetetlen mű a szerzőtől, főszerepben egy pékkel, aki Henri Toulouse-Lautrec-kel alkot nyomozópárost, hogy kiderítsék a rejtélyét Vincent van Gogh állítólagos “öngyilkosságának”.

Akciók


A fentebb említett Az utolsó szimulákrum akción kívül vasárnap éjfélig minden történelmi krimi 40% kedvezménnyel vásárolható meg az Agave webshopjában. Rengeteg Steven Saylor- és C. J. Sansom-regény, illetve sok más szerző remekművei szerezhetőek így be most olcsóbban, itt: http://www.agavebolt.com/29-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése