2013. július 24., szerda

Petíció a kedvenc könyvsorozataink folytatásáért!


J. R. Ward, Sherrilyn Kenyon, Kresley Cole, Christine Feehan, Jeaniene Frost, Lara Adrian, Gena Showalter. Biztosan ismerősen csengenek ezek a nevek. Ők, azok a szerzők, akiknek a paranormál, vámpíros sorozatait az Ulpius kiadó elkezdte kiadni. Mi, olvasók megvettük, és sokan megszerettük őket, várjuk a folytatást. DE! Sajnos úgy tűnik, hogy a kiadó ezeknek egy részét nem tervezi folytatni, és a többinek is akadozik a kiadása. Félbehagyják őket, mert más jött divatba. Jelen pillanatban az erotikus, ponyva színvonalú könyvek a trendik, és bár a fent említett szerzőket sokan olvassák, úgy tűnik ez nem számít.
Éppen ezért indult egy petíció, melynek célja, hogy megmutassuk, igenis van kereslet ezekre a sorozatokra, és szeretnénk a polcunkon látni a folytatást. Ha pedig az Ulpius a rengeteg aláírás ( a blogbejegyzés írásakor 604! ) ellenére sem gondolja meg magát, akkor adja át a jogokat egy másik kiadónak, akik szívesen folytatnák.

Mindenkit megkérek, akinek kaszálták már el kedvenc sorozatát, vagy aki kedveli a fenti írókat, (vagy csak szimpatizál a felhívással) írja alá a petíciót az alábbi linken:
http://www.peticiok.com/kedvenc_konyvsorozataink_folytatasaert


Előre is köszönöm, és reméljük, lesz eredménye.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése