2013. május 22., szerda

Friss Agave infók



„Philip K Dick félelemmel vegyes tiszteletet ébreszt.”
Washington Post

Philip K. Dick rajongók figyelem! Szuper hír az Agave kiadónál:  újranyomják Philip K. Dick korszakalkotó regényét, az Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal?-t.

Rövid tartalom:
Nexus 6, másolatok, Deckard, Rachel…

A nevek ismerősek. A könyv is. Philip K. Dick korszakalkotó regényének új fordítását tartja a kezében az olvasó, amely alapját képezte Ridley Scott kultfilmjének, a Szárnyas fejvadásznak. A kötethez három vezető irodalomtörténész – Bényei Tamás, H. Nagy Péter és Tillman J.A. – írt kísérő szöveget,  amelyek segítségével végre a helyére kerülhet Dick legnagyobb hatású alkotása.

Philip K. Dick többszörös díjnyertes sci-fi író, a stílus egyik legnagyobb alakja. Hatalmas életművet hagyott maga után, amikor 1982-ben elhunyt. A könyvei számos elismerésben részesültek. 1963-ban Az ember a Fellegvárban megkapta a sci-fi műfajának legnagyobb elismerését, a Hugo-díjat. Két alkalommal ítélték oda neki a neves Brit SF-díjat: 1967-ben a Palmer Eldritch három stigmája című regényért és 1979-ben a Kamera által homályosanért, 1975-ben pedig a Csordulj könnyem, mondta a rendőr című könyvéért kapta meg a nagy presztízsű John W. Campbell Memorial-díjat.

Várható megjelenés: 2013.06.03.
Most 35 %-kal olcsóbban, 1 872 Ft-ért előrendelhető itt: http://www.agavebolt.com/392-almodnak-e-az-androidok-elektromos-baranyokkal.html
Olvass bele: könyvrészlet itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése